Het regelmatig bewateren van uw tuin is enorm belangrijk. Wij van Habro tuinen, hovenier Breda, gaan je vertellen waarom. Het zorgt ervoor dat het gazon en de planten gezond en op hun mooist blijven. Het bewateren van uw tuin is echter een tijdrovende klus die behoorlijk wat discipline vergt. Gelukkig kan dat een stuk makkelijker.

Automatische beregening kan gemakkelijk ingesteld worden op bepaalde tijden. Op deze tijden wordt een sproei installatie ingeschakeld en wordt uw tuin beregent.

Bekijk onze diensten

Minder waterverspilling

Een automatische beregening kunt u zo instellen, dat hij op bepaalde tijden begint en stopt met sproeien. U kunt er dus voor kiezen om de sproeiers pas te laten starten als de zon al onder is gegaan, of net voordat deze weer opkomt. Zo verdampt het water dat gesproeit wordt niet door de sterke zon. Daarbij kan de zon uw planten ook verbranden als deze nat worden. Het is dus beter om te sproeien als de zon niet aanwezig is.

U hebt er geen werk meer aan

Zoals we al schreven, is het bewateren van uw tuin een tijdrovende klus. Daarbij moet uw tuin regelmatig water krijgen, waardoor de klus ook wat discipline vergt. Het kan zijn dat u af en toe uw tuin vergeet te bewateren, of dat u er simpelweg geen tijd voor hebt. Wanneer u een systeem voor automatische beregening hebt, hoeft u zich hier helemaal geen zorgen meer over te maken. U stelt de beregening simpelweg in en deze start en stopt op de ingestelde tijden.

Ook wanneer u bijvoorbeeld op vakantie bent, is een automatische beregening voor uw tuin een geweldige oplossing. Zo hoeft u niet bang te zijn dat uw tuin bij thuiskomst uitgedroogd en verdord is.

Een mooie, verzorgde tuin

Met een automatische beregening, hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over de bewatering van uw tuin. De beregening neemt u dat werk uit handen. Dit zorgt er ook voor dat uw planten en gazon optimaal bewaterd worden. Uw tuin komt er daardoor prachtig bij te staan. Natuurlijk heeft deze nog wel onderhoud en verzorging nodig. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt ook even contact opnemen met Habro Tuinen. Wij nemen namelijk graag het tuinonderhoud van u over. Zo hoeft u alleen nog maar van uw tuin te genieten!

Meer weten over onze diensten?

Share This