Als u een bedrijf heeft, wilt u natuurlijk graag zo veel mogelijk focussen op de core business van uw bedrijf. Logisch. Heeft uw bedrijf echter ook een bedrijfstuin, dan is het belangrijk dat u daar ook wat aandacht aan besteed. Een bedrijfstuin vormt namelijk een belangrijke eerste indruk voor uw klanten. Daarbij kan een bedrijfstuin ook een goede plek zijn voor uw werknemers om even tot rust te komen. In dit artikel vertellen we u het een en ander over het belang van een goede bedrijfstuin.

Bekijk onze diensten

De eerste indruk

Heeft u een bedrijfstuin, maar onderhoud u deze niet echt, dan maakt u niet echt de juiste indruk bij potentiƫle klanten. De eerste indruk is enorm belangrijk en wanneer nieuwe of potentiƫle klanten door een oerwoud van onkruid moeten lopen, zal dit geen positieve invloed achter laten. Als u uw tuin al niet bij kunt houden, wat voor een zootje moet uw bedrijf dan wel niet zijn. Zonde natuurlijk, want het is zo makkelijk om een bedrijfstuin goed te onderhouden.

Een fijne plek voor werknemers

De bedrijfstuin is niet bedoeld voor een goede eerste indruk, de bedrijfstuin kan ook een echte functie hebben. Zo kan het een fijne plek zijn voor werknemers om in de pauze even doorheen te lopen, of op een bankje in de tuin te zitten. Dit is de plek voor werknemers om even hun hoofd leeg te maken. De frisse lucht en het groen zorgt er zeker voor dat uw werknemers even tot rust kunnen komen en echt hun hoofd even leeg kunnen maken. Ook fijn voor u, want zo kunnen ze na die pauze weer opgeladen aan het werk.

Meer weten over onze diensten?

Een goede bedrijfstuin aan laten leggen

Heeft u een bedrijfstuin, maar is deze niet goed onderhouden, of wilt u graag een bedrijfstuin aan laten leggen? Dan bent u bij Habro Tuinen zeker aan het juiste adres. Wij kunnen een bedrijfstuin precies naar wens ontwerpen en aanleggen. Habro Tuinen heeft veel ervaring met zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen en helpen u hier dan ook graag mee. Benieuwd? Neem dan gerust even contact met ons op!

Share This