Veel mensen hebben een overkapping in de tuin. Dat is ook niet zo gek, want een overkapping brengt behoorlijk wat voordelen met zich mee. Daarbij is een overkapping in vele tuinen te plaatsen en is het dus vrijwel altijd mogelijk om ook in uw tuin een overkapping te plaatsen.

Wilt u graag een overkapping in uw tuin, dan gaat u waarschijnlijk op zoek naar een expert die u daarbij kan helpen. Het plaatsen van een overkapping komt immers behoorlijk nauw en moet goed en vakkundig gebeuren. Wij van Habro Tuinen hebben zeker ervaring met het plaatsen van overkappingen en kunnen u hier dan ook zeker bij helpen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem dan even contact met ons op.

Bekijk onze diensten

U kunt altijd buiten zitten

Het grootste voordeel van een terrasoverkapping is natuurlijk dat u altijd buiten kunt zitten. Is het nog een beetje te fris om vol in de buitenlucht te zitten, dan is het vaak onder een overkapping goed vertoeven. Zeker als u hier een terrasverwarmer plaatst. Schijnt de zon juist te hard en is het te warm? Dan zorgt de schaduw van de overkapping en de frisse buitenlucht er juist voor dat u hier heerlijk koel kunt zitten.

Het is zo gebeurd

Een terrasoverkapping is even werk om weg te zetten en het moet natuurlijk nauwkeurig gebeuren, maar als u iemand inschakelt die er verstand van heeft, is de overkapping zo geplaatst. Dat betekent dat u de overkapping vervolgens snel kunt inrichten en er ook al snel veel plezier van kunt hebben.

Een fijne plek voor gezelschap

Een ander enorm groot voordeel van een overkapping, is dat dit dé plek is om gezellig met gezelschap te zitten. U kunt de overkapping mooi inrichten, met een fijne tuinset en eventueel een kachel, wat mooie planten of andere aankleding kunt u de overkapping helemaal in de juiste sferen brengen.

Meer weten over onze diensten?

Het verhoogd de waarde van uw woning

Een overkapping heeft ook een praktisch voordeel, namelijk dat deze de waarde van uw woning flink verhoogd. De overkapping wordt dan immers niet meer gewoon als tuin gezien, maar als een soort van bonusruimte waar u het grootste deel van het jaar heerlijk kunt zitten. Veel mensen hechten daar enorm veel waarde aan.

Het staat mooi in de tuin

Een overkapping staat verder ook gewoon erg mooi in de tuin. Wanneer u nog een tuin moet ontwerpen en aanleggen, is het dan ook slim om de overkapping al mee te nemen in dit plan. Zo kunt u de overkapping perfect passend maken voor uw tuin en gaat alles in de tuin naadloos in elkaar over.

Share This