Hoveniersbedrijf Breda

Rust, ruimte en sfeer creëren door eenvoud. Dat is de kracht van Habro Tuinen hoveniers.

N

Stijlvolle ontwerpen

N

Onbezorgd genieten

N

Meer dan 25 jaar ervaring

Hovenier Breda

divider-2

Bent u op zoek naar een echt goede hovenier in Breda, die u kunt inschakelen voor tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud? Niet zomaar een tuinman, maar een gerenommeerd hoveniersbedrijf dat uw tuin in Breda volledig naar wens kan verzorgen? Habro Tuinen staat voor u klaar! Al meer dan 25 jaar zijn wij een onderscheidend en vertrouwde partner op tuingebied in de wijde omstreken van Breda. Wij laten uw tuindromen uitkomen!

Tuinontwerp door een ervaren tuinarchitect

divider-2

Wij hebben een duidelijke visie: we creëren tuinen die rust, ruimte en sfeer uitstralen. We horen graag wat uw wensen en eisen zijn en realiseren deze in een tuinontwerp dat een tijdloze basis legt voor de toekomst. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij iedere tuin omtoveren tot een duurzame tuin waar u onbezorgd van kan genieten. We adviseren u daarin ook graag over de indeling, plantkeuze, verlichting en alles wat te maken heeft met het tuinontwerp. Aan de hand van dit ontwerp maken we ook een prijsopgave zodat u weet wat de kosten zijn en u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Uw tuin in Breda laten aanleggen door Habro Tuinen

divider-2

Aan de hand van het ontwerp, gaan we aan de slag met het aanleggen van uw tuin. We leggen uw tuin precies aan zoals het ontwerp en zoals afgesproken, zodat uw tuin er straks helemaal naar wens uitziet! We maken altijd gebruik van duurzame materialen en rustige beplanting, zodat u straks optimaal van uw tuin kan genieten. Natuurlijk werken we altijd netjes en zorgen we ervoor dat u zo min mogelijk overlast van onze werkzaamheden ondervindt.

Ook voor tuinonderhoud in Breda

divider-2

U wilt natuurlijk dat uw tuin er mooi uit blijft zien. Voor tuinonderhoud van uw tuin in Breda bent u bij Habro Tuinen dan ook zeker aan het juiste adres. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw tuin winterklaar maken, uw bestrating onkruidvrij houden en snoeien wanneer dat nodig is. We sluiten een onderhoudscontract af of werken op regiebasis waarmee we u volledig ontzorgen. Zo kunt u blijven genieten van uw tuin, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft.

Neem contact op met uw Habro Tuinen hovenier in Breda

divider-2

Of u nu een hovenier nodig hebt voor tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud voor uw tuin in Breda; bij Habro Tuinen bent u dus aan het juiste adres. Neem voor het maken van een afspraak of voor meer informatie gerust contact met ons op.

Meer weten over onze diensten?

Geïnteresseerd geraakt in ons?

Neem contact op!

divider-2

Share This