Tiny House

Creëren van rust, ruimte en sfeer.

N

Stijlvolle ontwerpen

N

Onbezorgd genieten

N

Meer dan 25 jaar ervaring

Laat een tiny house in uw tuin bouwen door Habro Tuinen!

divider-2

Wilt u graag een tiny house in uw tuin waar uw kinderen zich kunnen terugtrekken of zodat u dit kunt verhuren? Dan bent u bij Habro Tuinen aan het juiste adres. Tiny houses zijn er in allerlei verschillende vormen en uitvoeringen.

Als u besluit dat u een tiny house in uw tuin zou willen, gaan wij samen met u aan de tekentafel zitten om het perfecte ontwerp te maken.

divider-2

“Wij creëren een stijlvolle tiny house om onbezorgd van te genieten”

Een tiny house in uw achtertuin

divider-2

De naam van een tiny house zegt het natuurlijk al, dit is een kleine woning. Er kan echter prima geleefd worden in een tiny house en het gebouwtje is dan ook van alle gemakken voorzien. De huisjes hebben een vloeroppervlak van maximaal 50 vierkante meter en een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Wanneer wij een tiny house voor u bouwen, gebruiken wij dan ook zoveel mogelijk duurzame materialen. U hebt zelfs de keuze om zonnepanelen of grasmatten op het dak van uw tiny house aan te leggen.

Tiny house laten bouwen door Habro Tuinen

divider-2

Een tiny house is de nieuwste trend op het gebied van duurzaam wonen. Wij van Habro Tuinen hebben ruime ervaring met het bouwen van tiny houses en gaan graag met u in gesprek. Wij weten precies welke stijl bij uw tuin past en hoe alles er, na de bouw, uitziet als één, prachtig geheel. Bent u ook niet tevreden met uw tuin? Geen probleem! Ook deze kunnen wij onder handen nemen. Habro Tuinen staat voor u klaar. Aarzel niet en neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie.

Meer weten over onze diensten?

Geïnteresseerd geraakt in ons?

Neem contact op!

divider-2

Share This