Bedrijfstuin

Voor groen en duurzaamheid

N

Stijlvolle ontwerpen

N

Onbezorgd genieten

N

Meer dan 25 jaar ervaring

Habro Tuinen helpt u met het aanleggen van uw bedrijfstuinen

divider-2

Bedrijfstuinen voor kantoren of andere bedrijfspanden worden vaak sterk onderschat. Een bedrijfstuin heeft namelijk een enorme waarde voor de uitstraling van een bedrijf. Als bedrijf wilt u immers een goede indruk maken op uw klanten en met een slordige, slecht onderhouden tuin zal dat niet zo goed lukken.

Het aanleggen, inrichten en onderhouden van een bedrijfstuin is een vak apart. Dit is immers een tuin met een heel andere functie dan de tuin bij u thuis heeft. Deze tuin moet indruk maken, strak en netjes zijn, maar ook onderhoudsvriendelijk zijn, want u hebt immers niet veelt tijd om te besteden aan deze tuin. Die tijd wilt u in uw werk steken.

divider-2

“Wij leggen uw bedrijfstuin aan!

Uw bedrijfstuin aanleggen en ontwerpen

divider-2

Het hebben van een mooie bedrijfstuin is dus erg belangrijk, maar wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet de tijd en kennis hebt om deze tuin aan te leggen. Wij van Habro Tuinen hebben dat gelukkig wel en kunnen u dit werk uit handen nemen. Allereerst gaan we uitgebreid met u in gesprek. We bespreken wat u graag wilt zien en welke planten u in uw bedrijfstuin wilt zien. Wat wilt u dat uw tuin uitstraalt en wat moet de functie zijn. Moet de tuin bijvoorbeeld enkel voor de show zijn, of ook functioneel, zodat uw werknemers ook door de tuin kunnen wandelen in hun pauzes. Vervolgens maken we een tuinontwerp, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Als u akkoord bent met een tuinontwerp, gaan wij voor u aan de slag met het aanleggen van de bedrijfstuin. Dit doen we snel en professioneel, zodat uw tuin er mooi bij komt te staan.

Onderhoud aan uw bedrijfstuin

divider-2

Een tuin kost onderhoud, zo ook een bedrijfstuin. Hoe onderhoudsvriendelijk uw tuin ook is, af en toe zal er toch wat moeten gebeuren. Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar dan verliest u tijd die u eigenlijk in uw bedrijf zou kunnen steken. Wanneer u een bedrijfstuin hebt en op zoek bent naar iemand die onderhoud kan plegen, kunt u ook bij ons terecht. Wij van Habro Tuinen doen namelijk ook aan onderhoud voor bedrijfstuinen.

Door het tuinonderhoud uit te besteden, bespaart u een hoop tijd en weet u zeker dat uw tuin optimaal wordt onderhouden. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er prachtig strak bij ligt wanneer we weer vertrekken en dat deze lang mooi blijft.

Wij helpen u met uw bedrijfstuin!

divider-2

Hebt u hulp nodig met het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw bedrijfstuin en bent u op zoek naar een goede hovenier in de buurt van Tilburg, Breda en Roosendaal? Zoek dan niet verder, want Habro Tuinen kan u helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen en meer informatie.

Meer weten over onze diensten?

Geïnteresseerd geraakt in ons?

Neem contact op!

divider-2

Share This