Tuinhuis laten bouwen

Rust, ruimte en sfeer creëren door eenvoud. Dat is de kracht van Habro Tuinen hoveniers.

N

Stijlvolle ontwerpen

N

Onbezorgd genieten

N

Meer dan 25 jaar ervaring

Laat uw tuinhuis ontwerpen en bouwen door Habro Tuinen!

 

divider-2

Wilt u graag een tuinhuis in uw tuin, dan heeft u vast al door dat er veel verschillende mogelijkheden zijn. Zo’n tuinhuis kan dan ook geplaatst worden voor verschillende doeleinden. Wilt u een tuinhuis laten bouwen voor het opbergen van fietsen en tuingereedschap? Wilt u misschien een kantoorruimte maken, een werkplaats of een atelier, of wilt u een fijne plek creëren om te kunnen ontspannen? Waar u uw tuinhuis ook voor wil gebruiken, u kunt er een laten ontwerpen en natuurlijk laten bouwen door Habro Tuinen.

Een goed ontwerp voor uw tuinhuis

divider-2

Net als bij een tuin, is het ontwerp ook voor een tuinhuis van groot belang. Een tuinhuis dat op maat gemaakt moet worden, moet helemaal in dienst staan van uw toepassing en tuin. Een tuinhuis die vooral als schuur en opbergruimte gaat dienen, moet er natuurlijk heel anders uit komen te zien dan een tuinhuis dat vooral gebouwd wordt als plek om gezellig samen te komen en te ontspannen. Habro Tuinen maakt graag een ontwerp voor uw tuinhuis waarin uw wensen terugkomen; daarnaast adviseren we u ook graag over de juiste keuzes voor uw tuinhuis op het gebied van materiaal, ontwerp en plaatsing.

Tuinhuis met overkapping op maat

 

divider-2

Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met overkapping, die u natuurlijk ook geheel op maat kan laten maken. U kunt het tuinhuis dan gebruiken als een extra verblijf of gewoon als schuur voor opbergruimte en laat het tuinhuis doorlopen in een overkapping. Daaronder kunt u bijvoorbeeld een mooie loungeset zetten waar u kunt genieten van gezellige zomeravonden. Het voordeel is dat de warmte vaak wat langer onder de overkapping blijft hangen, zodat u nog lang buiten kan blijven zitten. En valt er een zomers buitje? Dan zit u nog lekker droog.
 

Tuinschuur laten bouwen door Habro Tuinen

divider-2

Wilt u graag een tuinschuur laten bouwen door Habro Tuinen, neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag eens bij u langs om te horen wat uw wensen zijn en adviseren u graag. Ook goed om te weten; bij het bouwen van uw tuinschuur maken we altijd gebruik van duurzame materialen en zorgen we ervoor dat deze helemaal bij de stijl van uw tuin past. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om niet alleen een tuinhuis te laten bouwen, maar om meteen uw hele tuin mee te pakken. Habro Tuinen staat voor u klaar; wij kunnen zowel uw tuin aanleggen als een tuinhuis bouwen. Allemaal met één aanspreekpunt. Ideaal! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

divider-2

“Wij creëren een stijlvolle tuin om onbezorgd van te genieten”

Meer weten over onze diensten?

Geïnteresseerd geraakt in ons?

Neem contact op!

divider-2

Share This