Tuinontwerp

Creëren van rust, ruimte en sfeer.

N

Stijlvolle ontwerpen

N

Onbezorgd genieten

N

Meer dan 25 jaar ervaring

Tuinontwerp

divider-2

Bent u toe aan een nieuwe tuin, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Dan kunt u een tuinontwerp laten maken. Een tuinontwerp van Habro Tuinen hoveniers vertaalt uw wensen naar een stijlvolle tuin om onbezorgd van te genieten.

Een mooi en bijzonder tuinontwerp is specialistenwerk en is volledig afhankelijk van de creativiteit en het inzicht van de tuinontwerper. Uw wensen integreren in een harmonieus tuinontwerp met schoonheid en sfeer als uitgangspunt en oog voor detail, dat is de kracht van Habro Tuinen hoveniers.

Een tuin laten ontwerpen zodat deze perfect bij u past

Het is natuurlijk belangrijk dat, wanneer u een tuinontwerp laat maken, uw tuin goed bij u past. U wilt een tuin die er mooi uitziet en waar u heerlijk van kunt genieten. Wij kunnen uw tuin precies zo maken als u zelf wilt. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een tuinontwerp met overkapping, een modern tuinontwerp, een luxe tuinontwerp, een tuinontwerp met zwembad, een ecologisch tuinontwerp of een wilde tuin tuinontwerp voor u maken. Of u nu voor een tuinontwerp voor een grote tuin of een kleine tuin wilt maken, wij kunnen het voor u regelen. 

Bij ons kunt u een tuinplan laten maken

Een tuinplan laten maken is erg belangrijk. Zo wordt de tuin goed en logisch ingedeeld en weet u zeker dat deze zowel praktisch als mooi wordt. Schakelt u Habro Tuinen in om een tuintekening te maken, dan gaan we eerst samen met u aan tafel zitten. U kunt ons dan precies vertellen wat u in gedachten heeft. Ook kunt u aangeven welke planten u bijvoorbeeld graag terug ziet komen in uw tuin. 

De functie van een tuin is erg belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld graag een rustige privétuin waar u heerlijk kunt ontspannen, of heeft u graag wat meer ruimte in de tuin, zodat u volop kunt entertainen. Met al deze zaken houden wij natuurlijk rekening met het maken van een tuinontwerp, zo zorgen we ervoor dat u echt kunt genieten van uw tuin. Natuurlijk kunnen we na het ontwerpen ook de tuin voor u aanleggen.

divider-2

“Wij creëren een stijlvolle tuin om onbezorgd van te genieten”

divider-2

Neem contact op om een tuinontwerp te laten maken

Als u graag een tuintekening wilt laten maken, kunt u zeker bij ons terecht. Wilt u een tuinontwerp laten maken, dan bent u natuurlijk ook benieuwd naar de kosten. Zoals u begrijpt is iedere tuin verschillend. Wij kunnen dan ook niet zomaar een prijs geven. Wanneer u echter contact met ons opneemt, maken wij zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte voor u. Zo weet u wat u kunt verwachten wanneer u ons inschakelt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen, of heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact op met ons!

Meer weten over onze diensten?

Geïnteresseerd geraakt in ons?

Neem contact op!

divider-2

Share This