Grasdak

Voor groen en duurzaamheid

N

Stijlvolle ontwerpen

N

Onbezorgd genieten

N

Meer dan 25 jaar ervaring

Ga voor duurzaam met een grasdak van Habro Tuinen!

divider-2

Het is voor steeds meer mensen belangrijk om zo duurzaam mogelijk te leven. Ook wij van Habro Tuinen vinden dit enorm belangrijk en wij helpen u dan ook graag om dit te realiseren. Een grasdak is één van de vele opties die u hebt om uw woning te verduurzamen. Bij een grasdak legt u, zoals de naam al zegt, gras op uw dak. Dit heeft behoorlijk wat voordelen.

divider-2

“Wij leggen uw grasdak aan!

De voordelen van een groendak

divider-2

Een van de meest voordehand liggende voordelen is natuurlijk dat het dak CO2 uit de lucht filtert en de lucht dus schoner maakt. Een dergelijk dak heeft echter veel meer voordelen. Zo zorgt het dak voor een flinke wateropname, zodat riolen in de omgeving minder belast worden. Vooral in de stad kan dit een enorm pluspunt zijn. Verder vormt een grasdak een enorm goede isolatie. U bespaart zo energie in het stoken, omdat het dak veel warmte binnenhoud, maar het houd ook veel lawaai buiten, waardoor uw huis een stuk stiller wordt. 

Een grasdak is ook erg bevorderlijk voor de biodiversiteit. De verschillende soorten planten die op een grasdak groeien, trekken verschillende soorten insecten en vogels aan. Als laatste pluspunt staat een grasdak ook gewoon nog eens heel mooi. Het geeft een erg natuurlijke uitstraling en geeft rust aan uw huis en aan de buurt. Wie wil dat nou niet?

Een grasdak onderhouden

divider-2

Een grasdak behoeft erg weinig onderhoud. Af en toe zal het gemaaid, bemest en eventueel bewaterd moeten worden, maar dit alles is erg weinig werk en hoeft niet al te vaak te gebeuren. Wanneer u geen tijd of zin hebt om uw grasdak zelf te onderhouden, komen wij dat dan ook graag voor u doen. Wij weten precies hoe wij het beste uit uw dak kunnen halen en geven het de verzorging die het nodig heeft. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud van uw dak, maar kunt u er wel optimaal van genieten.

Uw grasdak aan laten leggen door Habro Tuinen

divider-2

Als u graag gras op uw dak wilt laten leggen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben veel ervaring in het aanleggen en onderhouden van grasdaken en weten dan ook precies hoe we dit aan moeten pakken. Zo is het aanleggen van het dak snel gedaan en past het dak perfect bij uw tuin. 

Bent u ook niet tevreden met uw tuin? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met zowel het aanleggen van uw tuin als met het leggen van een grasdak. Zo kunt u alles regelen met één aanspreekpunt! Wel zo makkelijk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen hebt, of op zoek bent naar meer informatie.

Meer weten over onze diensten?

Geïnteresseerd geraakt in ons?

Neem contact op!

divider-2

Share This