Stadstuin aanleggen

Rust, ruimte en sfeer creëren door eenvoud. Dat is de kracht van Habro Tuinen hoveniers.

N

Stijlvolle ontwerpen

N

Onbezorgd genieten

N

Meer dan 25 jaar ervaring

Stadstuin aanleggen

 

divider-2

Ook van een kleine stadstuin kan Habro Tuinen iets moois maken! Woont u in de stad en heeft uw woning maar een kleine achtertuin? Zou u er toch graag wat moois van maken om er even te kunnen ontsnappen aan de drukte van de stad? Ook voor het aanleggen van een stadstuin kunt u bij ons terecht. We vertellen u graag hoe we te werk gaan.

Rust in een grote stad

divider-2

Habro Tuinen, dé hovenier in Breda en omstreken, ontwerpt tuinen vanuit een duidelijke visie: rust, ruimte en sfeer. In een stadstuin is er natuurlijk een tekort aan ruimte, maar optisch kan er zeker wat gedaan worden. Rust is erg belangrijk in een stadstuin; in een drukke stad wilt u even kunnen ontsnappen aan de chaos. Heerlijk als dat in uw eigen tuin kan! En natuurlijk is sfeer ook een belangrijke factor; dit zorgt ervoor dat u optimaal van je tuin kunt genieten.

Een stadstuin aanleggen: zo gaan we te werk

 

divider-2

Ook bij het aanleggen van een stadstuin, beginnen we met het ontwerp. We horen graag van u wat u belangrijk vindt; wilt u bijvoorbeeld enkel een zitplek of zou u ook graag een plek hebben om een eettafel te kunnen zetten? Wat vindt u nog meer belangrijk in de tuin? Natuurlijk verwerken we uw wensen in het ontwerp, maar we adviseren u ook graag. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u op ideeën brengen die u zelf nog niet bedacht had. Zo maken we samen van uw stadstuin een oase van rust.

Rustige beplanting en duurzame materialen voor uw stadstuin

divider-2

Habro Tuinen staat voor ruimte, rust en sfeer. Daarom kiezen we altijd voor grote groepen rustige beplanting. Hierdoor heeft u er weinig omkijken naar en in een kleine tuin is het helemaal belangrijk dat de beplanting niet te druk is. Door meer rust in de tuin te creëren, zal de tuin ook grote ogen. We kiezen voor planten die niet veel onderhoud nodig hebben en die het hele jaar door mooi zijn. Daarnaast gebruiken we voor de rest van de tuin altijd duurzame materialen die lang meegaan. Zo kunt u nog lang genieten van uw stadstuin!

 

Verticaal tuinieren in uw stadstuin

divider-2

Verticaal tuinieren wordt steeds populairder en dat komt ook omdat de huizen van tegenwoordig steeds kleinere achtertuinen krijgen. Om toch in een groene omgeving te zitten, kunt u ook kiezen voor verticaal tuinieren! Hierbij worden er planten geplaatst tegen de schutting of muren aan, zodat u niet naar een muur zit te kijken maar mooi omgeven bent door groen!

divider-2

“Wij creëren een stijlvolle tuin om onbezorgd van te genieten”

Meer weten over onze diensten?

Geïnteresseerd geraakt in ons?

Neem contact op!

divider-2

Share This