Boerderijtuin

Rust, ruimte en sfeer creëren door eenvoud. Dat is de kracht van Habro Tuinen hoveniers.
N

Stijlvolle ontwerpen

N

Onbezorgd genieten

N

Meer dan 25 jaar ervaring

Boerderijtuin

 

divider-2

Heeft u een grote boerderijtuin maar denkt u dat u daar nog veel meer uit kan halen? Habro Tuinen staat voor u klaar! In een boerderijtuin staat rust, ruimte en sfeer centraal en dat is nu net waar wij voor staan. We maken optimaal gebruik van de omliggende ruimte van uw boerderij en zorgen voor een prachtige landelijke sfeer die er goed bij past. 

 

Boerderij tuinen: onze voorbeelden

divider-2

We hebben al verschillende boerderij tuinen mogen aanleggen, hieronder vindt u daar verschillende voorbeelden van. Zoals u ziet gaan we altijd voor ruimtelijk, landelijk en sfeervol. Een boerderij heeft vaak een grote lap grond voor de deur en het kan voor u zelf lastig zijn om daar echt wat moois van te maken. Habro Tuinen heeft al verscheidene boerderijtuinen ontworpen en aangelegd, zoals u kan zien in onderstaande voorbeelden. 

 

Boerderijtuin ontwerpen

 

divider-2

We komen natuurlijk eerst eens bij u kijken, voor we aan de slag gaan met het ontwerp. Zo kunnen we zien hoe de omgeving en uw boerderij eruit zien en krijgen we een goed idee over de basis van het ontwerp van de tuin. Natuurlijk horen we graag wat uw wensen zijn en gaan we kijken hoe we deze in het ontwerp kunnen verwerken. Daarnaast adviseren wij u ook graag. We hebben al menig boerderijtuin ontworpen en aangelegd, waardoor we vaak met verrassende ideeën kunnen komen. Ideeën die natuurlijk allemaal in lijn staan met uw wensen, rust, sfeer en ruimte.

Een moderne boerderijtuin

divider-2

Steeds meer mensen met een boerderij kiezen voor een moderne boerderijtuin. Hierbij laten we het traditionele, landelijke beeld van een boerderijtuin enigszins varen en richten we ons voornamelijk op een open concept met ruime zichtlijnen. Een moderne boerderijtuin betekent ook dat we ook goed kijken naar het functionele aspect van de tuin; wilt u er bijvoorbeeld een terras in of een speelplek voor de kinderen? Een boerderijtuin moet zowel mooi als praktisch zijn!

 

Het aanleggen van de boerderijtuin

divider-2

Nadat we een ontwerp gemaakt hebben wat aansluit bij jouw wensen en deze akkoord is, gaan we aan de slag met het aanleggen van de boerderijtuin. We maken gebruik van duurzame materialen die jarenlang meegaan, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Ook kiezen we altijd voor grote groepen rustige beplanting die makkelijk te onderhouden is en rust, ruimte en sfeer creëert. We werken natuurlijk altijd netjes en zorgen ervoor dat u zo min mogelijk last van onze werkzaamheden ondervindt. 

Laat uw boerderijtuin aanleggen door Habro Tuinen!

 

divider-2

Wilt u graag iets moois maken van uw boerderijtuin, neem dan contact met ons op. We komen graag eens bij u langs om de huidige situatie te bekijken en te bespreken wat de wensen en mogelijkheden zijn. Dan zorgen we samen voor een prachtige boerderijtuin!

 

divider-2

“Wij creëren een stijlvolle tuin om onbezorgd van te genieten”

Meer weten over onze diensten?

Geïnteresseerd geraakt in ons?

Neem contact op!

divider-2

Share This