Daktuin of dakterras

Voor groen en duurzaamheid

N

Stijlvolle ontwerpen

N

Onbezorgd genieten

N

Meer dan 25 jaar ervaring

Je daktuin of dakterras aanleggen en inrichten

divider-2

Wanneer u enkel een dakterras hebt en geen echte tuin, denkt u misschien dat er niet veel mogelijk is op het gebied van planten. Daar vergist u zich echter in. Wij van Habro Tuinen kunnen uw dakterras namelijk zo inrichten dat uw terras veel meer wordt dan alleen een dak en een volwaardige daktuin wordt. 

Het hebben van een tuin is fijn en belangrijk. Het is een plek waar u even kunt ontspannen en kunt genieten van de rust. Wanneer u geen tuin hebt, is er nog de optie voor een daktuin. Deze komen wij graag up uw dak plaatsen en inrichten. In dit artikel vertellen wij u meer over de mogelijkheden van een daktuin.

divider-2

“Wij leggen uw daktuin of dakterras aan!

Een daktuin aanleggen

divider-2

Het aanleggen van een daktuin is niet erg moeilijk, maar er komt wel het een en ander bij kijken. Zo is er natuurlijk de vraag hoe groot de ruimte is en is het belangrijk om te weten hoeveel gewicht het dak kan dragen. Natuurlijk komen uw wensen daar ook bij kijken. Wat verwacht u precies van uw daktuin. Welke planten zou u graag terug willen zien en hoe ziet u uw daktuin voor zich. Om ervoor te zorgen dat uw daktuin precies naar wens wordt, gaan we, voor we beginnen met aanleggen, eerst uitgebreid met u in gesprek. Wij hebben veel ervaring met het aanleggen van tuinen en weten dan ook precies welke planten het goed doen op daken en welke planten sterk genoeg zijn voor op het dak.

Uw dakterras inrichten

divider-2

Als u ervoor kiest om een daktuin aan te laten leggen, kunt u er ook voor kiezen om een dakterras te laten plaatsen. Naast uw tuin, zorgen wij er dan voor dat u een terras hebt, waar u kunt zitten en kunt genieten van een rustige, groene omgeving. Afhankelijk van de grootte van uw daktuin, kunnen we uw dakterras en tuin inrichten bijna zoals u dat met een gewone tuin zou doen. We maken hierbij veel gebruik van potten en bakken, zodat u echt dat groene buitengevoel krijgt. We zorgen ervoor dat het tuinontwerp voor op uw dak perfect past bij u en uw smaak.

Bent u niet direct op zoek naar een daktuin, of dakterras, maar wilt u wel een groen dak? Dat is natuurlijk ook goed mogelijk. Wij van Habro Tuinen hebben ook veel ervaring met het aanleggen van een grasdak.

Een daktuin met dakterras aan laten leggen? Neem contact op!

divider-2

Habro Tuinen heeft veel ervaring met het ontwerpen en aanleggen van tuinen, zo ook met daktuinen. Wij helpen u dan ook graag met het aanleggen van uw daktuin en geven u daar ook graag advies voor. Wilt u een daktuin of dakterras aan laten leggen, of hebt u nog vragen over het inrichten van een daktuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over onze diensten?

Geïnteresseerd geraakt in ons?

Neem contact op!

divider-2

Share This