Hoveniersbedrijf Breda

Rust, ruimte en sfeer creëren door eenvoud. Dat is de kracht van Habro Tuinen hoveniers.

N

Stijlvolle ontwerpen

N

Onbezorgd genieten

N

Meer dan 25 jaar ervaring

Home 9 Hovenier Brabant 9 Hovenier Breda

Hovenier Breda

divider-2

Habro Tuinen is een gespecialiseerde hovenier uit Breda met jarenlange ervaring, die u met een gerust hart kunt inschakelen voor tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud. Wij zijn een gerenommeerd hoveniersbedrijf dat uw tuin in Breda volledig naar wens kan verzorgen. Wij hebben namelijk al meer dan 25 jaar ervaring en zijn onderscheidend door onze kennis en expertise. Wij adviseren u persoonlijk zodat u straks kunt genieten van de tuin van uw dromen.

Uw nieuwe tuin in Breda begint met een goed tuinontwerp

divider-2

Wanneer u graag uw tuin wil laten verbouwen, moet er natuurlijk altijd begonnen worden met een goed tuinontwerp. Onze tuinarchitect uit Breda kan zeker een goed ontwerp voor u maken! Voorafgaand aan zo’n ontwerp, gaan we altijd met u in gesprek om samen tot een goed ontwerp te kunnen komen. Wij hebben een duidelijke visie en werken altijd zodanig dat we een tuin creëren die rust, ruimte en sfeer uitstraalt. Met onze tuinontwerpen leggen we altijd een tijdloze basis voor de toekomst, waar u onbezorgd van kan blijven genieten. Natuurlijk horen we graag wat uw wensen zijn en adviseren we u zodat we straks aan de slag kunnen met het aanleggen van een prachtige tuin. Aan de hand van het definitieve tuinontwerp voor uw tuin door ons hoveniersbedrijf in Breda, maken we ook een prijsopgave. Zo weet u precies wat de kosten zullen zijn.

Onze hovenier zorgt voor een goede tuinaanleg in Breda

divider-2

Wanneer onze tuinarchitect uit Breda dan een tekening voor u heeft gemaakt, is het natuurlijk fijn als wij ook voor de tuinaanleg in Breda kunnen zorgen. Maakt u zich geen zorgen, natuurlijk komt onze hovenier uit Breda ook uw tuin voor u aanleggen. Wij zijn zeer ervaren in het aanleggen van tuinen en zorgen er dan ook altijd voor dat u straks optimaal van uw tuin kunt genieten. Een goede tuinaanleg in Breda is dan ook belangrijk, zo krijgen de planten in de tuin de beste kans om te ontwikkelen en hebt u binnen de kortste keren een schitterende tuin!

Een tuinman die ook uw tuin onderhoudt

divider-2

Wanneer het tuinontwerp akkoord is, beginnen we met de aanleg van uw tuin in Breda. Dit doen we natuurlijk geheel volgens het overeengekomen tuinontwerp. Als hovenier in Breda hebben wij natuurlijk enorm veel ervaring met het aanleggen van verschillende soorten tuinen. Bij de aanleg van uw tuin maken we altijd gebruik van duurzame materialen en rustige beplanting. Zo kunt u onbezorgd en zonder al te veel onderhoud van uw tuin kan genieten. Daarbij werkt onze tuinman in Breda bij het aanleggen van de tuin altijd netjes, ruimen we alles op en zorgen we ervoor dat u zo min mogelijk overlast van onze werkzaamheden ondervindt. Als de tuin vervolgens helemaal is aangelegd, kunt u er ook voor kiezen om ons in te schakelen om regelmatig tuinonderhoud uit te voeren. Dat bespaart u immers een hoop werk en wij doen het met plezier. Zo hoeft u alleen nog maar te genieten van uw tuin en nemen wij al het werk uit handen.

Hovenier nodig voor tuinontwerp en tuinaanleg in Breda?

divider-2

Heeft u dus een goede hovenier uit Breda nodig voor het opknappen van uw tuin in Breda, dan neemt u het best contact op met Habro Tuinen. U kunt ons ook inschakelen voor tuinonderhoud, zodat u zelf geen omkijken hebt naar uw tuin. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer weten over onze diensten?

Geïnteresseerd geraakt in ons?

Neem contact op!

divider-2

Share This