Hoveniersbedrijf Dongen

Rust, ruimte en sfeer creëren door eenvoud. Dat is de kracht van Habro Tuinen hoveniers.
N

Stijlvolle ontwerpen

N

Onbezorgd genieten

N

Meer dan 25 jaar ervaring

Home 9 Hovenier Brabant 9 Hovenier Dongen

Hovenier Dongen

divider-2

Habro Tuinen is een professioneel hoveniersbedrijf in Dongen. Wij hebben jarenlange ervaring en een passie voor planten en natuur. Een tuinontwerp, het aanleggen van een nieuwe tuin, of tuinonderhoud, wij kunnen het allemaal voor u realiseren. Wij geven u een persoonlijk advies, zodat u straks volledig zorgeloos kunt genieten van een prachtige tuin.

Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerp in Dongen

divider-2

U wilt een nieuwe tuin, een droomtuin waar u heerlijk kunt ontspannen en waar u optimaal van kunt genieten. Dat begint met het maken van een goed tuinontwerp in Dongen. Voordat wij zo’n ontwerp maken, gaan wij altijd uitgebreid met u in gesprek. Zo kunt u vertellen wat u graag terug wilt zien in uw tuin. Misschien wilt u wel een zwemvijver, tuinhuis, of groendak, alles is mogelijk.

Vervolgens gaan we aan aan de slag met het ontwerp. Wij ontwerpen de tuin altijd zo dat deze rust, ruimte en sfeer uitstraalt. Met het tuinontwerp in Dongen komen we bij u terug en dat bespreken we dan ook met u. Aan de hand van het definitieve tuinontwerp voor uw tuin in Dongen, maken we een prijsopgave, zodat u precies weet wat de kosten zullen zijn. Daarna verzorgen wij voor u ook graag de tuinaanleg in Dongen.

Een mooie tuinaanleg in Dongen

divider-2

Wanneer we het perfecte tuinontwerp in Dongen hebben gemaakt, gaan we natuurlijk aan de slag met de tuinaanleg in Dongen. Dit doen we altijd met duurzame materialen, zodat de natuur geen last heeft van ons. Zo zorgen we ervoor dat uw tuin snel op zijn mooist zal zijn en ook lang zo zal blijven. Wij hebben erg veel ervaring met het aanleggen van tuinen in Dongen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw tuin er prachtig uit zal zien.

Na uw tuinaanleg in Dongen, wilt u natuurlijk ook dat uw tuin er lang mooi uit blijft zien. Onze hovenier in Dongen kan u ook helpen bij het tuinonderhoud. Zo blijft u lang van uw mooie tuin genieten. Voor een professioneel hoveniersbedrijf in Dongen, waar u terecht kunt voor een tuinontwerp tot en met tuinonderhoud in Dongen, bent u bij Habro Tuinen aan het juiste adres!

Op zoek naar een hovenier in Dongen voor tuinonderhoud?

 

divider-2

Wij werken vanuit onze passie voor natuur en planten. Wanneer we uw tuin aanleggen gebruiken we duurzame materialen en rustige beplanting. Daarbij zorgen we voor een goed verzorgde tuin en ruimen we alles netjes op als we klaar zijn. Zo kunt u écht genieten van uw tuin.

Hebt u geen groene vingers, geen tijd om uw tuin te onderhouden, of wilt u simpelweg kunnen ontspannen in uw tuin? Dan kunnen wij uw tuin ook onderhouden. Dit gaat van wekelijks het gras maaien, tot ieder half jaar de heg snoeien. Wat er ook gedaan moet worden, we doen het met liefde en plezier.

Hèt hoveniersbedrijf in Dongen

divider-2

Hebt u dus een goede hovenier nodig voor het opknappen of onderhouden van uw tuin in Dongen? Neem dan eens contact met ons op. Wij zijn een hoveniersbedrijf in Dongen en hebben al meer dan 25 jaar ervaring en hebben daarmee een enorme kennis over tuinen, planten en natuur verzameld. U kunt voor meer informatie, of het maken van een afspraak, altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer weten over onze diensten?

Geïnteresseerd geraakt in ons?

Neem contact op!

divider-2

Share This