Hoveniersbedrijf Etten-Leur

Rust, ruimte en sfeer creëren door eenvoud. Dat is de kracht van Habro Tuinen hoveniers.

N

Stijlvolle ontwerpen

N

Onbezorgd genieten

N

Meer dan 25 jaar ervaring

Home 9 Hovenier Brabant 9 Hovenier Etten-Leur

Hovenier Etten-Leur

divider-2

Woont u in Etten-Leur en wilt u uw tuin graag laten doen door een goede hovenier? Dan bent u bij Habro Tuinen aan het juiste adres. Wij zijn namelijk al meer dan 25 jaar een begrip in de omgeving van Etten-Leur op het gebied van tuinontwerp, tuinonderhoud en tuinaanleg. Of het nu gaat om een stadstuin, particuliere achtertuin of de tuin van een landgoed; wij zijn de hovenier waar u naar op zoek bent.

Habro Tuinen: uw hoveniersbedrijf nabij Hoeven en Etten-Leur

 

divider-2

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar hoveniersbedrijf in Etten-Leur, of een hovenier nabij Hoeven en Rucphen, dan komt u al snel bij Habro Tuinen uit. Wilt u door ons uw tuin laten aanleggen, dan begint dat bij het tuinontwerp in Etten-Leur. We komen graag eens bij u langs om de huidige situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u nieuwe inzichten bieden én uw wensen verwerken in één ontwerp. We hebben een geheel eigen visie waar rust, sfeer en eenvoud centraal staan. Zo heeft u straks een tuin waar u nog jaren van kan genieten. Onze tuinarchitect uit Etten-Leur gaat dan aan de slag om een mooi tuinontwerp voor u te maken. Vervolgens legt onze tuinarchitect in Etten-Leur dat ontwerp natuurlijk ook weer aan u voor, zodat er eventueel nog dingen aangepast kunnen worden.

Van tuinontwerp tot tuinaanleg in Etten-Leur

divider-2

Wanneer we een tuinontwerp hebben liggen waar u mee akkoord bent, kunnen we beginnen met de tuinaanleg bij u in Etten-Leur! Natuurlijk maken we eerst een prijsopgave zodat u precies weet waar u aan toe bent. Daarna gaan we aan de slag en zorgen we voor een tuin die volledig aan uw wensen voldoet. We maken gebruik van duurzame materialen en rustige beplanting, zodat u lang kan genieten van uw prachtige tuin.

Tuinonderhoud door onze tuinman in Etten-Leur

divider-2

Wanneer u een nieuwe tuin heeft laten aanleggen door onze tuinman in Etten-Leur, is het belangrijk dat deze ook goed onderhouden wordt. Wanneer het gaat om een particuliere tuin is dat natuurlijk mogelijk, maar ook als het gaat om grote stads- of villatuinen of een landgoed in Etten-Leur, kunt u voor het tuinonderhoud Habro Tuinen inschakelen. We sluiten dan een contract af waarin we de frequentie en de werkzaamheden vastleggen. Zo kunnen we de tuin voorzien van regelmatige snoei- en maaibeurten, het winterklaar maken van de tuin en het onkruidvrij houden van sierbestratingen.


Neem contact op met de Habro Tuinen hovenier in Etten-Leur en Rucphen!

divider-2

Wilt u graag uw tuin laten ontwerpen, aanleggen of onderhouden door een goede hovenier in Etten-Leur, of een hovenier nabij Rucphen en Hoeven, dan kunt u uitstekend terecht bij Habro Tuinen. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Neem contact met ons op!

Meer weten over onze diensten?

Geïnteresseerd geraakt in ons?

Neem contact op!

divider-2

Share This