Hoveniersbedrijf Gilze Rijen

Rust, ruimte en sfeer creëren door eenvoud. Dat is de kracht van Habro Tuinen hoveniers.

N

Stijlvolle ontwerpen

N

Onbezorgd genieten

N

Meer dan 25 jaar ervaring

Home 9 Hovenier Brabant 9 Hovenier Gilze Rijen

Hovenier Gilze Rijen

divider-2

Er kan wel gesteld worden dat wij van Habro Tuinen echt groene vingers hebben. Wij hebben een passie voor planten, natuur en tuinen en helpen u dan ook graag met het ontwerpen van uw droomtuin. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring en hebben in die tijd behoorlijk wat kennis opgedaan. 

Wij maken een tuinontwerp voor uw tuin in Gilze Rijen

divider-2

Voordat we uw tuin in Gilze Rijen aan gaan leggen, moeten we natuurlijk eerst een tuinontwerp maken. Hier gaat altijd een goed gesprek aan vooraf, zodat we zeker weten dat we uw droomtuin kunnen ontwerpen. Tijdens dit gesprek kunt u precies aangeven wat u wilt zien in uw tuin. Wilt u bijvoorbeeld een tiny house, een grasdak, of een tuinhuis, het kan allemaal.

 

Uw tuin van voor naar achter netjes aangelegd

divider-2

Vervolgens gaan we aan de slag met het aanleggen van uw tuin. De tuinaanleg krijgt van ons alle aandacht en we doen dit dan ook erg zorgvuldig. Zo zorgen we ervoor dat uw tuin er strak en netjes uit komt te zien én dat deze lang meegaat. We leggen de tuin zo aan dat deze rust en sfeer biedt en dat hij een tijdloos karakter heeft. Daarbij gebruiken we duurzame materialen, dat is goed voor het milieu, u en uw omgeving. Of u nu een stadstuin, of een boerderijtuin hebt, wij zorgen ervoor dat u optimaal kunt ontspannen in uw nieuwe tuin.

Geen zorgen meer over het onderhoud van uw tuin in Gilze Rijen

divider-2

Natuurlijk heeft iedere tuin onderhoud nodig. Onze tuinman uit Rijen is gespecialiseerd in het onderhouden van tuinen. Wij bieden altijd maatwerk, of het nu gaat om tuinontwerp, tuinaanleg, of tuinonderhoud. Dit kan gaan om wekelijks het gras maaien, tot ieder half jaar het snoeien en opknappen van de tuin. Zo regelen we dat u nooit meer om hoeft te kijken naar uw tuin en hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken. 

Neem contact op met Habro Tuinen: hoveniersbedrijf nabij Gilze Rijen

divider-2

Onze hoveniers weten precies hoe wij uw tuin tot de perfecte versie om kunnen toveren. Hebt u nog vragen, of wilt u een afspraak maken? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u met plezier!

Meer weten over onze diensten?

Geïnteresseerd geraakt in ons?

Neem contact op!

divider-2

Share This