Hoveniersbedrijf Roosendaal

Rust, ruimte en sfeer creëren door eenvoud. Dat is de kracht van Habro Tuinen hoveniers.

N

Stijlvolle ontwerpen

N

Onbezorgd genieten

N

Meer dan 25 jaar ervaring

Home 9 Hovenier Brabant 9 Hovenier Roosendaal

Hovenier Roosendaal

divider-2

Habro Tuinen is úw hovenier in Roosendaal! Al meer dan 25 jaar is Habro Tuinen een begrip in de omgeving van Roosendaal en kunt u ons inschakelen voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Wij zijn niet zomaar een bijklussende tuinman, maar een hoveniersbedrijf bij Roosendaal met verstand van zaken. Wij zorgen graag voor een stijlvolle tuin waar u onbezorgd van kan genieten.

Tuinontwerp laten maken voor uw tuin in Roosendaal of Oudenbosch?

divider-2

Een nieuwe tuin begint bij het laten maken van een tuinontwerp. Onze tuinarchitect komt graag bij u in Roosendaal langs. Vanuit onze jarenlange ervaring en eigen visie creëren we een tuin die een tijdloze basis legt voor de toekomst. Een tuin die het hele jaar door sfeervol is, structuur heeft en rust uitstraalt. Uiteraard verwerken we daar graag uw wensen en eisen in zodat er een ontwerp ontstaat waar u zelf nooit aan gedacht had, maar die toch al uw eisen aftikken.


Ons hoveniersbedrijf in Roosendaal zorgt voor een perfecte tuinaanleg in Roosendaal

 

divider-2

Wanneer u akkoord bent met het tuinontwerp, gaat onze hovenier aan de slag met de tuinaanleg van uw tuin in Roosendaal, Etten-Leur, Oosterhout of omstreken.  We zorgen ervoor dat uw tuin er helemaal zo uit komt te zien als van tevoren bedacht en vastgelegd in het tuinontwerp. We werken daarnaast altijd met duurzame materialen en rustige beplanting zodat u een tuin heeft waar u nog lang van kunt genieten. We werken altijd netjes en zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast hebt van de tuinaanleg; daar kunt u van op aan.

Tuinonderhoud om optimaal te kunnen genieten van uw tuin in Roosendaal

divider-2

Of u nu een grote of een kleine tuin heeft, het kan heel veel werk zijn om deze goed te blijven onderhouden. Dat kan er nogal eens bij inschieten en dat is zonde want dan ziet uw tuin er niet meer zo mooi uit als wanneer deze net was aangelegd. Daarom kunt u Habro Tuinen ook inschakelen voor tuinonderhoud voor uw tuin in Roosendaal. We sluiten dan een contract af waarin vastgelegd wordt welke werkzaamheden we voor u uitvoeren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan snoeibeurten, het winterklaar maken van de tuin, maaien van gras en het onkruidvrij houden van bestratingen.


Neem contact op met onze hovenier in Oudenbosch en Roosendaal!

 

divider-2

Wilt u graag een mooie nieuwe tuin laten aanleggen of heeft u een tuinman nodig voor het onderhoud ervan? Hiervoor kunt u allemaal terecht bij Habro Tuinen, uw hovenier nabij Oudenbosch en Roosendaal en omgeving. Neem voor meer informatie contact op met ons hoveniersbedrijf nabij Roosendaal!

Meer weten over onze diensten?

Geïnteresseerd geraakt in ons?

Neem contact op!

divider-2

Share This