Hoveniersbedrijf Tilburg

Rust, ruimte en sfeer creëren door eenvoud. Dat is de kracht van Habro Tuinen hoveniers.

N

Stijlvolle ontwerpen

N

Onbezorgd genieten

N

Meer dan 25 jaar ervaring

Home 9 Hovenier Brabant 9 Hovenier Tilburg

Hovenier Tilburg

divider-2

Woont u in Tilburg en heeft u echt een hovenier nodig voor tuinaanleg, tuinontwerp of tuinonderhoud? Habro Tuinen staat tot uw dienst! Van ontwerp tot onderhoud; bij ons hoveniersbedrijf kunt u uitstekend terecht. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij, geheel volgens eigen visie, zorgen voor een droomtuin waar u jaren van zal genieten!

Een compleet tuinontwerp door onze tuinarchitect

divider-2

Voordat we kunnen beginnen met het aanleggen van een nieuwe tuin bij u in Tilburg, moet onze hovenier natuurlijk eerst een tuinontwerp maken. Alles begint bij het ontwerp en onze tuinarchitect weet precies hoe hij uw wensen moet vertalen naar een prachtig ontwerp. We komen graag bij u langs om de tuin te bekijken en te horen wat uw wensen zijn. We hebben onze eigen visie en doordat onze tuinarchitect al vele jaren ervaring heeft zal er een ontwerp uitkomen met een combinatie van nieuwe inzichten en uw wensen en eisen. 

Stap 2: uw tuin in Tilburg laten aanleggen

divider-2

Wanneer er een tuinontwerp gemaakt is voor uw tuin in Tilburg, is het natuurlijk tijd om de boel te gaan aanleggen! Wanneer we een tuinontwerp gemaakt hebben dat helemaal naar uw wens is, maken we een prijsopgave. Zo weet u precies wat alles gaat kosten en komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Wanneer alles akkoord is, beginnen we met de tuinaanleg bij u in Tilburg! We zorgen voor een tuin die het hele jaar door sfeervol is en rust uitstraalt en werken daarbij met grote groepen bestrating en beplanting zodat er structuur ontstaat.

Tuinonderhoud door een tuinman in Tilburg

divider-2

U kunt Habro Tuinen ook inschakelen voor tuinonderhoud in Tilburg. Dan weet u zeker dat uw tuin er altijd mooi bij ligt en kunt u ervan genieten zonder er naar om te hoeven kijken! We sluiten dan een onderhoudscontract af waarmee we u volledig ontzorgen wat betreft snoeien en het winter- en zomerklaar maken van uw tuin.

Neem contact op met Habro Tuinen: uw hovenier in Tilburg!

divider-2

Wilt u graag uw tuin laten ontwerpen, aanleggen of onderhouden door een goede hovenier in Tilburg, dan kunt u uitstekend terecht bij Habro Tuinen. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Neem contact met ons op!

Meer weten over onze diensten?

Geïnteresseerd geraakt in ons?

Neem contact op!

divider-2

Share This