Landschapstuin

Rust, ruimte en sfeer creëren door eenvoud. Dat is de kracht van Habro Tuinen hoveniers.

N

Stijlvolle ontwerpen

N

Onbezorgd genieten

N

Meer dan 25 jaar ervaring

Landschapstuin

 

divider-2

Heeft u een royale of zeer grote tuin, dan kan het lastig zijn om te bepalen wat u daar het beste mee kan doen! Heeft u al eens gedacht aan een landschapstuin? Kenmerkend voor een landschapstuin zijn zeer ruime zichtlijnen en een ruimtelijke en natuurlijke uitstraling. Een landschapstuin wordt vaak zo ontworpen dat de grens met het landschap er omheen niet meer te zien is; de tuin verloopt natuurlijk in de aangrenzende natuur en omgeving. Habro Tuinen vertelt u graag meer over het ontwerpen en aanleggen van een landschapstuin. 


Een landschapstuin ontwerpen

divider-2

Een van de belangrijkste aspecten van een landschapstuin, is dat deze naadloos aansluit bij de omliggende natuur en omgeving. Daarnaast heeft een landschapstuin een ongedwongen sfeer en wordt er dus goed gekeken naar de omgeving. Elementen die in de omgeving veel voorkomen, zullen ook in de tuin terugkomen. Daarom ziet u in een landschapstuin vaak gras, bomen, slingerende paden en vijvers terug. Deze elementen geven de tuin een natuurlijke en ruimtelijke uitstraling. Habro Tuinen kan voor u een prachtige landschapstuin ontwerpen. We houden daarbij rekening met uw wensen en zorgen ervoor dat de tuin naadloos aansluit op de rest van de omgeving. Daarnaast adviseren wij u ook graag. Met onze jarenlange ervaring zullen wij u zeker weten te verrassen met creatieve ideeën die uw tuin helemaal af maken. 


Het aanleggen van de landschapstuin

 

divider-2

Wanneer het ontwerp akkoord is, gaan we van start met de aanleg. Dit doen we natuurlijk op zo’n manier dat u daar zo min mogelijk overlast van ondervindt. Ook maken we altijd gebruik van duurzame en natuurlijke materialen die lang meegaan, zodat u daar weinig omkijken meer naar heeft en vooral van uw tuin kan gaan genieten. Daarnaast maken we gebruik van rustige en grote groepen beplanting. Dit zorgt voor de ruimtelijke en rustige sfeer waar u naar op zoek bent!

Een landschapstuin door Habro Tuinen

divider-2

We hebben al menig landschapstuin mogen aanleggen, en zouden natuurlijk ook graag uw tuin verzorgen! U kunt vertrouwen op onze unieke werkwijze waarbij we onze visie altijd aanhouden: rust, ruimte en sfeer. We komen graag eens bij u kijken om de huidige situatie in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken. Neem daarvoor gerust contact met ons op!

 

divider-2

“Wij creëren een stijlvolle tuin om onbezorgd van te genieten”

Meer weten over onze diensten?

Geïnteresseerd geraakt in ons?

Neem contact op!

divider-2

Share This