Villatuin

Stijlvolle tuin met klasse.

N

Stijlvolle ontwerpen

N

Onbezorgd genieten

N

Meer dan 25 jaar ervaring

Een moderne villatuin aan laten leggen door Habro Tuinen!

divider-2

Hebt u een villa en wilt u een moderne, chique villatuin aan laten leggen? Dan bent u bij Habro Tuinen aan het juiste adres! Bij een dergelijke tuin is het belangrijk dat de tuin het karakter van uw woning weerspiegeld en complimenteert. Wij weten precies hoe wij een villatuin ontwerpen die prachtig bij uw woning past.

divider-2

“Wij leggen uw villatuin aan!

Een villatuin laten ontwerpen

divider-2

De eerste stap bij het aanleggen van een villatuin is natuurlijk het maken van een goed tuinontwerp. Dit ontwerp wordt de basis van uw droomtuin en u hebt hier dan ook veel inspraak in. Samen met u bespreken we wat waar moet komen en welke planten u graag in uw tuin terug zou zien komen. 

Een tuin is om te ontspannen en u wilt dan ook optimaal kunnen genieten van uw tuin. Alles is mogelijk bij het ontwerpen van uw tuin, van een luxe tuinhuis met grasdak, tot een weelderige zwemvijver, of chique zwembad. Zo ontwerpen we een tuin die perfect bij uw karakter en het karakter van uw woning past.

De mooiste tuin laat u aanleggen door Habro Tuinen

divider-2

Bij het aanleggen van een tuin, zoals een villatuin, komt behoorlijk wat kennis en kunde kijken. Uw woning ziet er exclusief uit en dat moet worden doorgetrokken in de tuin. Wij van Habro Tuinen weten precies hoe we dat moeten doen. Wij gaan op de juiste wijze met de ruimte in de tuin om en kijken en overleggen goed met u over het gebruik van producten en materialen.

Uw villatuin onderhouden

divider-2

Een villatuin straalt exclusiviteit uit en dat moet het natuurlijk blijven doen. U wilt dat de gehele tuin er altijd spik en span uitziet. Misschien hebt u geen tijd of zin om uw tuin te onderhouden, of bent u daar niet zelf toe in staat. Ook dit kunnen wij voor u uit handen nemen. Zo kunnen wij uw heggen snoeien, uw gras onderhouden, ervoor zorgen dat de plantenperken er netjes bij staan en het onkruid verwijderen. Zonder dat u één vinger uit hoeft te steken, kunt u zo dus optimaal genieten van uw tuin.

Neem contact met ons op!

divider-2

Wilt u een villatuin aan laten leggen, of bent u op zoek naar een goede hovenier die uw tuin kan onderhouden? Neem dan eens contact met ons op. Wij kunnen u gegarandeerd helpen en doen dat dan ook graag.

Meer weten over onze diensten?

Geïnteresseerd geraakt in ons?

Neem contact op!

divider-2

Share This