Zwembad / -vijver

Genieten van de weelde in je eigen tuin.

N

Stijlvolle ontwerpen

N

Onbezorgd genieten

N

Meer dan 25 jaar ervaring

Een zwembad of zwemvijver aan laten leggen door Habro Tuinen!

divider-2

Op een warme zomerdag is het heerlijk om even heerlijk af te kunnen koelen. Een zwembad of zwemvijver is dan een logische keuze om te laten plaatsen in uw tuin. Wij van Habro Tuinen zijn gespecialiseerd in het aanleggen van zwembaden, of zwemvijvers en doen dit op een manier dat deze feilloos in uw tuin overgaat!

divider-2

“Wij leggen uw zwembad of zwemvijver aan!

Een zwemvijver laten aanleggen

divider-2

Natuurlijk is een zwembad prachtig om te hebben in de tuin. In veel gevallen is een zwemvijver echter nog populairder. Dit omdat een zwemvijver er erg natuurlijk uitziet. Een waterelement kan dan ook niet missen in een tuin. Het zorgt voor een grotere biodiversiteit en dus leven in de tuin. Een zwemvijver heeft naast de voordelen van een waterelement ook nog een ander voordeel, namelijk dat u er heerlijk in kunt zwemmen!

Een zwemvijver kan precies zoals u wilt worden ingedeeld. Zo kunnen wij uw vijver verschillende dieptes geven. Ook kunnen wij voor planten zorgen op de plekken waar u niet kunt zwemmen. Wilt u ook graag vissen? Zelfs dat is mogelijk! Wij hebben ervaring met verschillende vissoorten voor in uw zwemvijver. Wilt u meer weten over het aanleggen en hebben van een zwemvijver in uw tuin? Wij schreven er een blog over!

Een zwemvijver laten aanleggen

divider-2

Wilt u niet alleen een zwemvijver aan laten leggen, maar wilt u ook graag uw tuin aan laten pakken? Wij van Habro Tuinen kunnen u daar mee helpen! Wanneer u uw hele tuin opnieuw aan wilt laten leggen, gaan wij eerst met u in gesprek en maken wij een duidelijke tekening. We bespreken welke planten u in uw tuin wilt en overleggen hoe uw zwemvijver eruit moet gaan zien. Daarna maken we een tekening, zodat u precies weet hoe uw tuin eruit zal komen te zien. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw vijver en tuin perfect bij elkaar passen en uw tuin één prachtig geheel wordt.

De kosten van een zwemvijver

divider-2

Wanneer u een zwemvijver of zwembad aan wilt laten leggen, kunt u gerust even contact met ons opnemen. Wij gaan samen met u aan tafel zitten om ervoor te zorgen dat uw droomtuin werkelijkheid kan worden. Daarbij kunnen wij zowel uw zwemvijver en uw tuin aanleggen, als de tuin en zwemvijver onderhouden. Zo hoeft u alleen nog maar te ontspannen. De kosten van een zwemvijver zijn natuurlijk volledig afhankelijk van uw eisen aan de vijver. Wij kunnen echter wel garanderen dat wij altijd de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs leveren.

Meer weten over onze diensten?

Geïnteresseerd geraakt in ons?

Neem contact op!

divider-2

Share This