Hoveniersbedrijf Prinsenbeek

Rust, ruimte en sfeer creëren door eenvoud. Dat is de kracht van Habro Tuinen hoveniers.

N

Stijlvolle ontwerpen

N

Onbezorgd genieten

N

Meer dan 25 jaar ervaring

Home 9 Hovenier Brabant 9 Hovenier Prinsenbeek

Hovenier Prinsenbeek

divider-2

Bent u op zoek naar een ervaren hovenier in Prinsenbeek? Dan kunt u zeker terecht bij Habro Tuinen! Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in Prinsenbeek en omstreken. We hebben een liefde voor buiten zijn en een passie voor natuur en tuinen. 

Wij maken een tuinontwerp nabij Prinsenbeek

 

divider-2

Wilt u een nieuwe tuin, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Dan kunt u contact opnemen met onze tuinman in prinsenbeek voor een geheel persoonlijk tuinontwerp. Als u besluit uw tuin door ons te laten ontwerpen, gaan we uitgebreid met u in gesprek. Gedurende dit gesprek komen wij erachter wat uw wilt zien in uw tuin. Vervolgens maken we een uitgebreide tekening die we natuurlijk ook weer met u bespreken. Daarbij kunnen we eventueel ook een lijst met planten maken, zodat u precies weet wat we in uw tuin zouden plaatsen.

De mooiste tuinaanleg in Prinsenbeek

 

divider-2

Als we dan een mooi tuinontwerp voor u hebben gemaakt, moet de tuin natuurlijk ook nog aangelegd worden. Ook dat kunnen wij voor u regelen. Als we alles helemaal doorgesproken hebben, gaat onze tuinman uit Prinsenbeek voor u aan de slag. De tuinaanleg komt voor ons erg nauw en wij doen dit dan ook erg zorgvuldig. Zo zorgen we ervoor dat u voor honderd procent tevreden bent wanneer de tuin eenmaal volledig is aangelegd.

Tuinonderhoud voor uw tuin in Prinsenbeek

divider-2

Wilt u een nieuwe tuin, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Dan kunt u contact opnemen met ons voor een geheel persoonlijk tuinontwerp. Als u besluit uw tuin door ons te laten ontwerpen, gaan we uitgebreid met u in gesprek. Gedurende dit gesprek komen wij erachter wat uw wilt zien in uw tuin. Vervolgens maken we een uitgebreide tekening die we natuurlijk ook weer met u bespreken. Daarbij kunnen we eventueel ook een lijst met planten maken, zodat u precies weet wat we in uw tuin zouden plaatsen.

Neem contact op met onze hovenier nabij Prinsenbeek

 

divider-2

Wij hebben nog veel meer diensten voor uw tuin te bieden. Zo kunnen we ook een grasdak aanleggen, een tuinhuis of tinyhouse bouwen of een zwemvijver aanleggen. Wilt u uw tuin laten ontwerpen, aanleggen, of onderhouden, of hebt u andere vragen over uw tuin? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. 

Meer weten over onze diensten?

Geïnteresseerd geraakt in ons?

Neem contact op!

divider-2

Share This